donderdag 14 februari 2013

Fijne Valentijn met een kadootje!

Alles is liefde! 

Neem vandaag de de tijd om stil te staan bij de liefde: de liefde voor je partner, je kinderen, je familie, voor jezelf!, je vriendinnen, je huisdier, je huis, je eigen plekje in huis..... en natuurlijk je verzameling lapjes !!!

Mooie valentijns-plaatjes vind je op mijn Pinterest-pagina. Hier verzamel ik alle afbeeldingen van het internet die me inspireren en blij maken, niet alleen op Valentijnsdag :0) Je kunt je ook aanmelden om mij op Pinterest te volgen.
Ik wens je een fijne dag vandaag.  Mijn kadootje aan jou: 10% korting op een bestelling in de webwinkel met de code valentijn.

Happy Quilting,


Image and video hosting by TinyPic

maandag 4 februari 2013

Opruimwoede en dan...!


Het is nog geen lente, nog lang niet ...maar toch kreeg ik deze week de opruimkriebels. En daar profiteren jullie ook van mee, ik heb namelijk besloten om te stoppen met de verkoop van boeken in de winkel. We zullen nog wel wat basis-boeken verkopen en kortdurend een leuke nieuwe uitgave die we helemaal geweldig vinden of die aan bod komt in één van onze cursussen, maar de rest van de boeken gaat de deur uit met 40% korting!
Hier een aantal van de titels:



De boeken die weg gaan staan in de webwinkel of kom deze week langs om te kijken wat er voor jou bij staat. Ook hebben we een hoekje met boeken allemaal vanaf 5 euro. Als je via de webwinkel besteld, zullen de bestellingen vanaf a.s. woensdag verstuurd worden.

Hou onze blog & site in de gaten, misschien ga ik nog wel meer opruimen :0)

Happy reading!

Image and video hosting by TinyPic
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...