woensdag 23 juni 2010

Luna Notte...

Vaak kan ik alvast vóórgenieten van alle mooie collecties die pas over een paar maanden in Nederland verschijnen...zo ook deze mooie nieuwe serie Luna Notte van 3 Sisters...wat een prachtige kleuren en mooie bloemenprints. Zoals Moda het noemt: Hauntingly beautiful...deeply different. Kijk hier voor een preview van deze serie via de Moda-site.

Ik wist meteen bij welk patroon ze mooi zouden passen, hoe vindt je dit:De Luna Notte quilt is ca 170 x 170 cm, de stoffen komen oktober 2010 uit. Zou je deze quilt ook willen maken -als het straks weer fris & guur wordt- dan kan dat: je kunt je inschrijven voor een stofpakket.
Je krijgt dan het patroon (engels), de stoffen voor de quilttop én de binding (dus met die prachtige randenstof erbij, oh de rozenprint loopt in werkelijkheid uiteraard mooi door, maar dat wilde niet lukken op deze afbeelding) en dat allemaal mooi & met liefde verpakt!
Het pakket kost € 125,- + evt. pakketkosten als het verstuurd moet worden (€ 7,00), doe je mee dan betaal je nu 50% aan en betaal je het resterende bedrag zodra het stofpakket in de winkel is. Laat het snel weten als je wilt inschrijven via info@thestitchcottage.nl , er is een beperkt aantal stofpakketten beschikbaar.

Happy Quilting,

Sandra

3 opmerkingen:

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...