dinsdag 12 oktober 2010

Country Paths


This week I'll be at Quilt Market in AHOY, Rotterdam (14-16 oct). And look at the quilt I'm bringing with me, isn't it pretty in these fall colors? My sister took the photo, I think she's got a talent for it don''t you? There are a few kits available for this Brannock & Patek quilt.
If you are visiting the Handwerkbeurs stop by at booth 76. See you there :0))

Voor de Handwerkbeurs die deze week plaatsvind in Ahoy wilde ik een mooie herfstquilt maken...in het voorjaar begon ik daarover na te denken en stoffen te kiezen. En toen heel veel blokjes naaien :0) Gelukkig werkte ik er samen met haar aan, dat was nog heel gezellig ook!

En kijk, deze quilt in warme najaarskleuren is het geworden! Het ontwerp is van Brannock & Patek. En de prachtige foto is gemaakt door mijn zus Mariëlle. Wat vinden jullie??

Ik ben er heel blij mee, er zullen een beperkt aantal pakketten voor beschikbaar zijn tijdens de beurs. Het nummer van onze stand is 76, als je gaat hoop ik je even te zien :0)

Happy Quilting,

Sandra

4 opmerkingen:

 1. Wat staat die schitterend op de foto! hij komt zo net zo mooi uit als in het echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto is het geworden! Super. Hierdoor komt de quilt echt heel goed tot zijn recht: warm, zoals een herfstquilt moet zijn. Tot in Ahoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie quilt Sandra, ik moet nog veel leren:)) Succes bij de quiltshow, wished I was there!! Love your music too.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the colors and the quilt is beautiful!
  Carolyn :)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...