zaterdag 22 januari 2011

Quilts komen en gaan...

Wat een gezellige drukte wat het de eerste weken van 2011 in de winkel. Op 5 januari ging de winkel weer open en waren de er SALE dagen die druk zijn bezocht...en al snel volgde daarop de Open Dagen, met de presentatie van een aantal nieuwe cursussen en natuurlijk wat nieuwe lapjes om tussen te neuzen, ook weer zulke gezellige dagen! Het is op deze dagen echt genieten van alle bezoekjes van jullie quilters, inmiddels trouwe klanten of nieuw gezichten. Zonder jullie zou dit allemaal niet gaan, het is geweldig om te ervaren hoe de groep vaste bezoekers met de week groeit!! Zo dat moest ik eerst even kwijt :0)
Deze week nam ik afscheid van deze quilt, met de bekende mandjes van Blackbird...Misschien heb je hem de afgelopen weken zien hangen in de winkel. Er klonken heel veel ohhs en ahhs want het blijft een heerlijk patroon en het staat zo gezellig. Dankjewel Cisca voor het logeren, ik mis hem nu al! (ik denk dat dat betekent dat ik toch ook ooit aan de mandjes moet)


En toen kwam Nolda gisteren langs met haar Dear Jane...ik zeg vaak dat ik het leuk vind om de quilts 'in het echt' te zien, en Nolda hield woord en kwam op weg naar het strand langs om haar quilt te laten zien (waar geen naaimachine aan te pas is gekomen). Prachtig! Dankjewel voor de show & tell!


Happy Stitching,
Image and video hosting by TinyPic

5 opmerkingen:

 1. Geweldig Sandra dat je business het zo goed doet, maar het verbaast me niet met zo'n leuke winkel en de hulp die ik heb ervaren :))
  Dear Jane is met de hand gemaakt?? Mooie kleuren:)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. marja.witberg@gmail.com23 januari 2011 om 16:00

  Ik sluit me aan bij Bertie: je hebt zo'n leuke winkel. Het is er zo knus en je bent zo behulpzaam en aardig. Ik kom altijd helemaal geinspireerd bij The Stitch Cottage vandaan. In 2011 hoop ik aardig wat uitstapjes richting Den Haag te maken (ik woon in de buurt van Leiden, dus dat gaat vast lukken)! Wel jammer dat de mandjesquilt weg is... ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw wat een prachtige quilts heb je in de winkel gehad. Werkelijk geweldig. Fijn te lezen dat het xulke leuke dagen zijn en waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, wat een mooie foto heb je van mijn mandjes gemaakt! Ik word helemaal trots. Wat jammer dat ik niet even contact met je heb opgenomen voorat ik kwam, want dan had hij best wat langer mogen hangen.
  In mijn volgende blogbericht zal ik mijn aankopen bij je laten zien, is het dan goed, dat ik jouw foto leen? Als je dat niet wilt, mail dan even.
  Ik weet trouwen ook niet of het mijn DH gaat lukken. In ieder geval bedankt, ook voor de koffie, het was erg leuk en we komen zeker nog vaker langs in je gezellige winkel.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat en mooie quilt van Cisca en ook deze Dear Jane. Leuk dat deze quilters ,hun werk komen tonen, het is altijd anders dan het boek of op een foto. Projiciat aan allebei en ook voor jou vind ik het jammer dat je afscheid van de mandjes moest nemen. Opvolging verzekerd ,volg je op de voet.Carine - Brugge http://patchworkstar.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...