vrijdag 18 februari 2011

Haarlemmermeer 2011

Weer thuis na de beurs in de Expo Haarlemmermeer...het duurde even voordat ik mijn draai weer had gevonden, dat kun je je misschien wel voorstellen. Maar inmiddels gaat alles weer z'n gangetje: alle spullen hebben weer een plekje gevonden in de winkel en na 4 dagen op de beurs heb ik vooral heel veel geknuffeld met Jack!


Ik kijk ik terug op een hele drukke & succcesvolle beurs op een nieuwe locatie...
Dat was even wennen maar ondanks wat 'kinderziektes' is het goed bevallen. Eigenlijk was het gewoon super gezellig, heel veel kletsen en genieten van de creativiteit van quilters uit Nederland en daarbuiten...

De tentoonstellingen waren ook prachtig, daar is al veel over geschreven in blogland :0)

De quilts van Supergoof maken je blij, zo warm en knus dat je er zó onder zou kruipen...Een mooi overzicht van haar werk.

De quilts van Mariet Soethout hebben me erg geraakt, haar kleurgebruik is fenomenaal.En wat een lieve, bescheiden vrouw.Hier wat foto's van haar werk, geniet je mee??

Petra van onze bee hing met haar art-quiltjes op de tentoonstelling van de Artfor12 quiltgroep. Haar werk staat niet op de foto, maar ik wil even kwijt hoe trots ik was dat zij exposeerde...super!

Over de 2 mooie nieuwe quilts die in de stand hingen horen jullie nog, daar vertel ik graag in een volgende berichtje over.

Tot slot:
zonder Hubertine & Jantine & natuurlijk mijn 'hubbie' Ab kan ik deze beurzen niet draaien...Dankjulliewel voor de hulp en gezelligheid!!

Happy Quilting,


4 opmerkingen:

 1. Zo jammer dat ik niet kon komen, ik neus graag in je kraampje, ook al laat ik niet altijd weten dat ik het ben. Heel mooi zijn die quilts, ook die in jouw kraam heb ik al aandachtig bekeken, wat een leuk patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Sandra, helaas was ik niet op de beurs.
  Maar de foto maakt het helemaal goed, het ziet er erg gezellig uit. Succes en tot snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik vond het leuk om jullie te zien. Helaas zie ik thuis op de foto's altijd wat ik gemist heb. Zoals bij jou die mooie quilt die er hangt. Ik zal hem wel gezien hebben, maar het is niet tot me doorgedrongen.
  Die quilt van Mariet Soetman vond ik ook zo mooi, zo eenvoudig en toch zo mooi! Jammer genoeg was ik mijn fototoestel weer eens vergeten, maar gelukkig zie ik overal wat. Ook quilts die ik niet gezien heb.
  Groetjesd, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben wel geweest en heb ook in je winkeltje geneusd erg leuke dingen weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...