woensdag 11 mei 2011

Scraps & heerlijke boeken!


Even bijkletsen na een gezellig en druk weekend. Afgelopen zondag had ik niet alleen moederdag maar ook mijn verjaardag gevierd. Ik werd 38! en ben super verwend...vooral met lekkere luchtjes en douchecremetjes en gezellige spulletjes voor in huis. Het quilterige kado dat ik kreeg was dit boek van Irma toen ze maandag les bij me kwam geven: Enduring Grace, een prachtig boek met quilts uit de collectie van het Shelburne Museum en ook 5 zelfmaakmodellen. Ben er erg blij mee!

Het doet me denken aan het boek dat ik een jaar geleden in het Victoria & Albert museum kocht tijdens de quilttentoonstelling, echte kijkboeken die heel inspirerend zijn.De Scrap-dag afgelopen maandag was heel gezellig, Irma (Eskes) had behoorlijk wat quilts meegenomen die we hier en daar konden ophangen.
Hier zie je één van de quilts, de hexagonquilt is van Anita. We hadden een lekkere lunch, iedereen had zelf een klein hapje meegebracht. De ruimte was nieuw, een buurtcentrum om de hoek van de winkel. Ik wilde eens ervaren hoe het was om daar een cursus te organiseren. Het is goed bevallen, dus wie weet hoor je hier nog vaker over.

Dus de scraps zijn tevoorschijn gehaald, ook bij mij maar daar heb ik nu geen foto's van. Dat zien jullie nog...


De dag sloot voor mij wat minder fijn af...Jack was na school nog even erbij in het buurtcentrum om op te ruimen en opeens was hij weg! Nergens meer te vinden, geen stemmetje meer te horen van het ene op het andere moment. Maar de voordeur stond open, je snapt het al dat werd een zoektocht door de buurt op mijn fiets. Langs mijn winkel, andere winkels afgegaan, speeltuin langs nee daar was hij ook niet. Om een lang verhaal kort te maken: hij was zelf naar huis gaan lopen!

Voor wie mijn buurt kent, dat betekent dus dat hij de Mient zelf 2x is overgestoken, een drukke weg zonder stoplichten. Wat een schrik, ik heb geen grijze haren maar ik zou ze er wel van krijgen!!!

Tot slot laat ik jullie nog een aantal leuke scrapboeken zien, voor als je er niet bij kon zijn en toch met je scraps aan de slag wilt: heel veel leuke ideeën!! Ze staan ook in de webwinkel.
Happy Quilting,


Image and video hosting by TinyPic

6 opmerkingen:

 1. Gezellig blogje en veel te lezen, maar wat een schrik, je zoontje weg, ze denken dat ze zo groot zijn en doen het niet expres maar toch...
  Gelukkig was hij alleen maar naar huis gegaan.
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie quilts,Sandra, ziet er goed uit.
  Eigenlijk mag je diep in je hart, best een beetje trots zijn op Jack dat hij zelfstandig naar huis is gelopen en de weg wist. Maar ik begrijp je volkomen, wat een angst en blijdschap als je hem weer ziet. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De scrapdag was super! Ik heb er van genoten.
  Wat een boef hè, die Jack, wat zul je geschrokken zijn, het is mij ook eens overkomen, de schrik zit je nog tijden in je lijf! Zal eens komen checken of je echt nog geen grijze haren hebt ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog van harte gefeliciteerd met je 38e verjaardag, Sandra. Mooi boek heb je gekregen. En wat een schrik dat Jack was weggelopen, gelukkig is het goed afgelopen!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Sandra, wat een schrik als zo'n ventje onverwacht eigen initiatief gaat nemen. Volgens mij maken we dat allemaal wel een keertje mee, ik ook hoor. Pas dan weet je wat een adrenaline rush is!! Gelukkig is het goed afgelopen!!
  Gefeliciteerd nog met je verjaardag, wat zul je verwend zijn in combinatie met moederdag.

  Mooie quilts met scraps.
  groetjes,
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel te laat natuurlijk, maar nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En wat een prachtige blauw-rode quilt hangt daar zeg: super! Fijn dat Jack gewoon goed thuis gekomen is.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...