woensdag 10 augustus 2011

Terug van vakantie...

Zo, weer een eerste berichtje na een paar heerlijk rustige vakantieweken...Onze vakantie in Noord Spanje is weer achter de rug, het was heerlijk om te kunnen relaxen en tijd voor elkaar te hebben.
De steekwoorden waren dit jaar zon, zee, strand, zwembad, ijsjes eten, boeken lezen, barbecuen en nog meer ijsjes eten! Oh ja, en Barcelona want dat was goed aan te rijden vanaf onze camping. Wat een geweldige stad, we waren er veel te kort maar hebben een eerste indruk gekregen. Het staat op mijn verlanglijstje om daar nog eens naar terug te gaan en dan een paar dagen de tijd te hebben want er is zoveel moois te zien.

Er is ook nog wel wat gehandwerkt tussendoor, maar eerlijk gezegd heb ik meer gelezen en uitgerust. En bij thuiskomst zijn we direct thuis aan de slag gegaan met nieuwe meubels voor Jack zijn kamer en het verplaatsen van de andere meubels naar de babykamer...het begin is er!

En hebben we Jack zijn 5e verjaardag gevierd! Hij vindt het heel stoer dat hij 5 is en vooral dat hij dit jaar 'oudste' kleuter wordt...

Ook in de winkel wordt er druk verbouwd en ziet het er al heel anders uit, daarover meer in het volgende blogje! Tot snel

Image and video hosting by TinyPic

6 opmerkingen:

 1. Lache dat voetbalshirt!!! Het is ook zo'n grote leuke lieve vent, jouw Jack!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom thuis,lekker uitgerust voor het nieuwe seizoen.Groetjes van JOke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sandra, welkom thuis weer en nog van harte gefeliciteerd met je kleine grote man, jeetje alweer vijf jaar, een mooie taart trouwens.
  Succes met alle verdere voorbereidingen.
  lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met die grote knul. Hij is echt stoer en groot aan het worden! Heerlijke foto's van de vakantie.... hoop je snel te spreken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Sandra! Heerlijke vakantie gehad, zo te zien/lezen. Jammie! Ziet er goed uit die taart. Jack al 5! Groooot!!! Grootste kleuter en grote broer straks!
  En al weer flink in de winkel bezig, ben benieuwd, wordt vast mooi!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat klinkt als een heerlijke vakantie! En alsnog van harte met Jack hoor!!
  Ik ben al een hele poos volger bij je, maar was je blog uit het oog verloren. Gelukkig heb ik het weer gevonden, want ik heb net even gesnuffeld en je maakt prachtige dingen hoor. Jouw kleurkeuze vind ik ook erg mooi.
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...