woensdag 9 november 2011

11 november = Shopping Night !!

Dankjulliewel voor alle lieve felicitaties & kaarten en soms zelfs kadootjes voor de geboorte van Charlie. Het gaat heel goed met haar en ze groeit als kool :0)
Haar dag-nacht ritme is nog van slag, waardoor zij overdag veel wil slapen en 's nachts vaak wakker is...maar ik vertrouw erop dat dit de komende weken steeds beter zal gaan!!
Ik ben nog wel moe maar voel me verder heel goed en geniet elke dag van mijn meisje en ons gezin. Wat een geluk :0)

Aanstaande vrijdag is het 11 november: Sint Maarten! Dit jaar op een bijzondere datum 11-11-2011, daarom is er een gezellige Shopping Night georganiseerd door de winkeliers uit de Vlierboomstraat. Om 19 uur is de opening met een gezellige lampionnen-optocht door de straat en om 20 uur gaan de winkels open. Ook The Stitch Cottage is open tot 22.11 uur!
We maken er een gezellige avond van en het zou leuk zijn als jij ook komt. Op alles in de winkel krijg je deze koopavond 11% korting.

Ook nodigen we je uit om iets mee te nemen voor een Show & Tell: denk aan je laatst afgeronde project, je allereerste quilt of de quilt waar je het meest trots op bent!! Laten we genieten van elkaars werk onder het genot van warme chocolademelk en pepernoten... Tot vrijdag,
Image and video hosting by TinyPic

7 opmerkingen:

 1. Wat een vertederende foto van jullie samen, het geluk spat ervan af

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heerlijk tevreden meisje. Geniet er maar lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lieve foto's , en succes met je gezellige avond, het is gewoon te ver weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kind!!!
  Hopelijk snapt ze snel dat mama liever een ander ritme heeft,..
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This photo is great and the baby is adorable,congratulations!!
  Have fun in the Shopping Night.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve, lieve Sandra, wat een prachtig lief klein mensje (meisje) is dit en wat staan jullie gelukkig en tevreden op de foto. Lieverd geniet nog maar lekker van je lieve meisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hello Sandra, what beautiful pictures of you and your precious little baby girl. All the very best to you and your family. Don't worry about the day/night routine, just enjoy her and the special times ahead.

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...