donderdag 1 december 2011

Vandaag: de Kick-Off !

Vandaag is de start van iets nieuws, moois & inspirerends op quiltgebied in Europa: Quilt Aid Europe!

Misschien ken je dit initiatief al, maar voor degenen die er voor het eerst over horen zal ik het toelichten:

Quilt Aid is een australisch project waarbij aan 12 australische quilt-ontwerpers wordt gevraagd om een blok te ontwerpen. De blokken worden verkocht als stofpakket met patroon bij 6 quiltwinkels in Europa. Iedere winkel verkoopt 2 blokken, en wil je graag de hele quilt maken dan verzamel je dus alle 12 de blokken. Het thema dit jaar is "Whimsy and Wonder" en de blokken hebben een sprookjesachtige sfeer met veel stitchery's  en applicaties en zijn gemaakt van de Moda serie RUBY die net in de winkels ligt. Een geweldige serie van Bonnie & Camille met frisse kleuren en speelse motieven.


Foto van cinderberry stitches blog
 Van de verkochte blokken komt een deel van de opbrengst ten goede aan een ziekenhuis in Etiopië waar vrouwen veilig kunnen bevallen en geholpen worden met complicaties tijdens en na de zwangerschap. Dus door te doen wat jij graag doet, maak je de wereld ook nog een stukje beter :0)  Goed hè
The Stitch Cottage verkoopt kits voor 2 blokken van deze quilt, blok 3 en blok 9. Kom langs in de winkel of bestel de blokken in de webwinkel, dat kan natuurlijk ook. Ook hebben wij een finishing kit ontworpen om van de affe blokken een quilt te maken. Deze komt ook in de webwinkel te staan.
 

Heb je nog vragen dan kun je de winkel bellen :070-3252047 of mail me op info@thestitchcottage.nl

Happy Quilting!

Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...