vrijdag 6 januari 2012

De Give-Away gaat naar...?!

Dankjewel voor alle gelukwensen voor het nieuwe jaar! Zo te lezen willen jullie allemaal graag met het vilt aan de slag :0) Ik heb de reacties op RANDOM.ORG ingevoerd en ....tromgeroffel....wie mag er onder de brievenbus gaan liggen deze week??
Tatatataaaa: het is geworden nr 1 !! En dat is Gert, nou heel veel plezier ermee...het komt eraan hoor, mail je mij even je adres??

Ik ben bezig met het patchen van een aantal blokken op de machine gemaakt van een jelly-roll voor een nieuwe cursus. Op de Open Dagen op 13 & 14 januari -dat is volgend weekend- kun je weer inschrijven voor onze nieuwe lessen. Er zit weer van alles bij: workshops voor 1 ochtend, lessen van 1 dag, maar ook start er een nieuwe basiscursus en zijn er cursussen die één bepaalde techniek uitdiepen.
Lesgeefsters komend seizoen zijn: Jantine Urban, Irma Eskes, Petra Kooij, Els van de Meeberg en Nanny de Haas.
Tijdens de kerstsluiting is de cursusruimte aangepast: er zijn nieuwe tafels gekomen, en het is allemaal ruimer opgezet. We hebben er zin in, kom je ook langs?

En nog even een foto van de kleine meid van vandaag: ze is nu 11 weken oud...alweer bijna 3 maanden. Wat gaat het hard. Ze kan al lekker lachen en maakt geluidjes en kletst al terug op haar manier. Hele verhalen hoor :0)

Ga snel verder met het volgende blok!

Fijn weekend,

Image and video hosting by TinyPic

5 opmerkingen:

 1. Woohoo, wat leuk dat ik gewonnen heb. Ik kom niet meer van de deurmat totdat de postbode geweest is ^_^ Dank je wel. En alvast veel plezier gewenst tijdens de Open Dagen volgend weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gert gefeliciteerd met deze leuke prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gert gefeliciteerd, benieuwd wat je er mee gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is ze al groot en wijs, een schatje, hoor
  geniet er maar lekker van.groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke meid!! Geniet er lekker van hoor!!
  En ik ben ook heel nieuwsgierig naar het vilt.

  groetjes van ons allemaal

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...