dinsdag 11 september 2012

To punch or not to punch...

Hallo allemaal,

Op 11 oktober a.s. komt Liezbeth van Crown Stitches een les punchneedle geven. Degenen onder jullie die regelmatig in de winkel komen, hebben op de toonbank wel het hoekje gezien dat daarvoor was ingericht...

Eén van de schattige
voorbeeldjes in de winkel te zien
Nee het is geen nieuwe techniek. Eigenlijk al een heel oude techniek, maar wat geeft dat :0)
 Het is heerlijk om te doen, zeker met het winter seizoen in het vooruitzicht en leuk af te wisselen met onze patchwork hobby!
We gaan in The Stitch Cottage ook alle punchneedle spulletjes die je nodig hebt in ons assortiment opnemen. Dus de ringen, pennen, stof en patroontjes...We hebben er zin in, de spulletjes zijn naar ons onderweg.

Maar op donderdag 11 oktober is de ochtend VOL met cursisten, ik dacht als er genoeg deelnemers zijn kunnen we ook in de middag nog een les punchneedle organiseren. Dan gaat het om de tijd van 13.00 tot 15.30 uur. De kosten zijn €25,00 en we maken dit geweldig leuke dekseltje voor op een jampotje.
De stof en garen hiervoor zit bij de prijs inbegrepen. Hiermee leer je de techniek en het werkje is net groot genoeg voor een workshop. Dus doe je gezellig mee?

Je kunt via de website inschrijven, snel doen hoor als je het leuk vindt :0)

Fijne dag,
Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking:

  1. Punchen is hééééél erg leuk om te doen en.... helemaal niet moeilijk!
    Veel plezier!
    groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...