maandag 4 april 2011

Nieuwe blokjes!

Jahaa, want dat was er vorige week niet van gekomen. Een regiodag van het quiltersgilde in Landsmeer (laat ik nog foto´s van zien) bracht ook zo z´n voorbereidingen met zich mee... Wat dacht je van 2000 lapjes snijden voor Scrap blokken?? De blokjes van de Friendship Sampler werden dus niet geshowd... Maar nu zijn ze aan de beurt, blokje nummer 4 & 5 en dit keer met de mooie groene tinten van de Jo Morton serie. Het weer maakte alles vandaag een beetje grijzig buiten, maar toch een overzicht van de blokjes tot nu toe. Deze a.s. week het 6e blokje en dan zijn Huub & ik alweer op de helft. Het blokje voor deze week is al uitgekozen, maar ook deze week zijn er weer veel voorbereidingen voor de quiltdagen op scheepswerf de delft komend weekend 9 + 10 april (staat het al in je agenda??)

Toch ga ik proberen het blokje te maken. Neem je nog even een kijkje bij haar? De blokjes zien er in andere stofjes weer heel anders uit!


Happy Quilting,Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen:

 1. Wat vrolijk dat zonnige geel. Ga zo voort.
  Bij het snijden van 2000 lapjes denk ik aan RSI, oef.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is je gelukt, 5 vierkantjes in 6 inch! Goed zo... En nog groen ook ;-). Ik vind ze erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de vorige gemist, wat zijn ze mooi! Echt lentekleuren. Ik ga eens gauw bij Hubertine kijken. Wie weet tot in Rotterdam!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...