dinsdag 5 juli 2011

Vakantieprojecten en aftellen...


is de laatste weken verder gegroeid tot 12 blokjes! Op deze mooie zomeravond heb ik ze maar eens op de foto gezet. Hup...een speld erin en netjes hangen op een rijtje :0)



Wat niet wil zeggen dat dit de volgorde wordt hoor, deze zomer heb ik met Hubertine afgesproken dat onze blokjes een affo gaan worden! Dus dit is even de laatste keer dat ik de blokjes laat zien: er wordt druk heen en weer geschoven, stofjes voor de sashings komen voorbij, komen ze op de punt of juist recht...je kent dat wel :0) Na de zomer zie je bij haar en bij mij het eindresultaat!






En hoe vind je dit koppie? Dit is niet onze kat maar hij (?) is zo vaak in onze achtertuin én huis te vinden dat 'ie er een beetje bijhoort...al denkt onze Siepie daar heel anders over. Maar goed, vandaag wilde Meneertje Sok wel even poseren in de tuin en bovenop de barbecue. Jack heeft hem zo genoemd vanwege zijn witte pootjes :0) En dan nog een plaatje van de tuin omdat ik er nu zo van geniet met dit mooie weer.

Inmiddels morgen 24 weken gevorderd in de zwangerschap, en heel veel mensen vragen lief en bezorgd of het wel gaat met de warmte. Ik kan het prima hebben hoor... Ik zal wel moeten want over een paar dagen vertrekken we voor een kampeervakantie naar Noord Spanje. Jaa, echt met de eigen tent en op een luchtbed ja...maar dan wel zo'n superdikke hoor ;0) En lekker dicht bij de zee...




Jack is al aan het aftellen zoals je ziet, elke dag wordt er een sterretje van het lijstje afgeknipt. En van de nieuwe draagbare dvd speler kreeg hij vandaag niet genoeg! Ik ben er niet zo'n voorstander van, maar nu toch overstag gegaan want +1300 km is best wel ver als je 4 jaar bent (oeps, bijna 5).



Happy Quilting,

Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen:

  1. Oelala...wat een mooie blokken!!! Ben benieuwd!!! Na de zomer hè....dat wordt nog doorwerken!!!! Bij mij gaat ie mee in de koffer....een handwerkje, heerlijk op het terras, voetjes in het zwembad....glaasje sangria!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie blokjes, prachtig, die kleuren.
    Over koppies gesproken, dat koppie van Jack is ook erg leuk! Makkelijk, zo'n dvd-speler op de achterbank, elk kind kan uuuren naar zo'n ding kijken, dus je hebt er geen kind meer aan, heerlijk! Wat gaat de tijd toch snel, 24 weken alweer!
    Prettige vakantie! Groetjes, Cisca

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sterkte met de regen en met de warmte en een heel gezellige vakantie gewenst! Mooie blokken! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...