zaterdag 20 augustus 2011

Nog meer foto's en een give-away!!

Het is heerlijk om alweer een paar dagen open te zijn en inmiddels zijn er al veel klanten langsgeweest om even bij te kletsen na de vakantie...leuk alle verhalen en altijd hebben we het er even over of er werd gehandwerkt in die paar weken. De een was er te moe voor en wilde alleen maar lekker wandelen lezen en zonnen en de ander had toch een makkelijk werkje mee om af en toe aan te werken...
Het doet er niet toe, als je maar doet wat goed voelt en straks als de lange donkere avonden komen gaan we vanzelf weer al die projecten erbij pakken als ze een tijdje hebben stilgelegen (hebben jullie daar ook al zo'n zin in als ik )???

Ik had jullie nog wat foto's beloofd van de winkel dus bij deze...
Dit is de doorbraak naar de zijkamer en eindelijk heb ik een eigen werkplek...
joepie dat stond al langer op mijn verlanglijstje en het is een heel fijn plekje
geworden!
En omdat het zo'n leuke eerste week was had ik gewoon zin in een kadootje voor jullie, en dat
is geworden dit nummer van Country Threads vol met leuke patchworkwork en quiltideeën...ik vind dat schapenkussen zo leuk, zie je hem?
Als je mee wilt doen laat dan je berichtje achter: ik zal a.s. dinsdag 23 augustus onder de reacties het tijdschrift verloten.

Fijn weekend,

Image and video hosting by TinyPic

38 opmerkingen:

 1. Het is geweldig om een eigen werkplek te hebben, dus veel plezier op je plekkie. Tja en de give away kan ik niet voorbij laten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n eigen plekje. Dat moet ik hier nog regelen. En ook ik kan zo'n heerlijke give-away niet laten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk een eigen plekje op je werkplek!! De winkel ziet eruit als met 'hoog snuffel gehalte'. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De winkel ziet er in het "echt" ook super uit.
  Bij nader inzien denk ik dat ik bij mijn ftqtrs ook nog de 75/110 van reststof ga gebruiken, dus toch een groenige erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker zeg, dat je winkel weer open is, en dan ook nog wel verbouwd. Het ziet er gezellig uit. En dan ook nog een giveaway. Ik waag graag een kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet je winkel er mooi en licht uit! Heel gezellig hoor! En ik kan me héél goed voorstellen dat je erg blij bent met zo'n eigen werkplekje.
  Je give-away is helemaal geweldig natuurlijk... dankjewel voor de kans om deze te winnen hoor! Ik waag heel graag een kansje. ;-)
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet je winkel er gezellig uit zo, leuk hoor dat werkhoekje. Jammer voor mij dat het zo ver is vanaf Groningen... Ik waag graag een kansje in je give away!

  groetjes Conny van connysquilts@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De winkel ziet er gezellig uit! Als ik weer in den Haag ben kom ik zeker bij je langs. Fijn een eigen werkhoekje. En ook ik waag een kansje voor de give away! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je winkel ziet er heel uitnodigend uit, al moet ik eerlijk bekennen dat ik nog nooit bij je geweest ben.Den Haag - Stadskanaal is wel heel ver. Het lijkt me heerlijk om een eigen werkplek in de winkel te hebben. Natuurlijk wil ik ook een hengeltje uitwerpen naar je leuke give away.
  Fijn weekend Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat ziet je winkel er gezellig uit, Sandra.
  Wat jammer dat het zover rijden is vanuit Friesland, maar als ik in de buurt van Den haag ben,kom ik zeker bij langs!Fijn weekend,Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Sandra,

  Wat hebben jullie ontzettend hard gewerkt. Het ziet er fantastisch uit. Fijn dat je ook weer een eigen plekje hebt.
  Leuk idee, die give-away. Ik waag ook een gokje, je weet tenslotte maar nooit.
  groetjes, Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat een mooie winkel en je eigen werkplek ziet er ook super uit en zo een mooi boek is ook niet te versmaden

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een leuk plekje en ook een mooie winkel.
  Heerlijk al die mooie stofjes.

  Groetjes Connie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Sandra,
  Je winkel heeft een complete metamorfose ondergaan, nog gezelliger overzichtelijker ,veel daglicht en een een gezellige rustige workshop hoek.
  Ook het koffiehoek en jou eigen werk plek mag er wezen.
  zie het al voor mij is het rustig in de winkel jij achter de naaimachine en een klant lekker genieten van een kopje koffie.
  Ik wens je erg veel werkplezier in je nieuwe verbouwde en ingerichte winkel,en ik zal zeker je regelmatig binnenkomen lopen voor stofjes ideetjes en patroontje(vooral die van Bobbin) .
  Tot volgende week bij de open dag.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. He Sandra heel veel succes,en werkplezier op je eigen werkplek in je eigen winkel.Dubbel en dwars genieten en verdiend.Leuk een give away,doe daar graag aan mee.Groetjes Marjo B

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat ziet de winkel er gezellig uit en een leuke give away heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hey Sandra, ben heel nieuwsgierig geworden door de foto's! Ik hoop volgende week even langs te kunnen komen,
  groet Bernadet

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De volgende keer dat ik in Den Haag op familiebezoek ben, moet ik dat toch eens combineren met een bezoekje aan je winkel. Hij ziet er prachtig uit op de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De vakantie weer voorbij, ook weer lekker om aan het werk te gaan toch en dan helemaal in een nieuw winkel succes er weer mee groet carina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Congratulations ,the shop is very nice.
  Today I finishe my holidays and you`re so far away to go next monday and chat and choose any fabrics.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Toen ik een paar weken geleden in NL, Den Haag, was, was jouw winkel gesloten en dat was niet voor niets! Fijn dat je blij bent met je 'nieuwe' winkel en je eigen werkplek bovendien!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Sandra,

  Je winkel heeft een geweldige mooie verandering ondergaan.
  Leuk je eigen werkplekje in de winkel.

  gr. uit Tilburg.
  Merian

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Geweldige winkel, ik moet zeker even een keertje langs komen om je eigen werkplekje in de zijkamer te bekijken. En om natuurlijk lekker te snuffelen in de winkel om met leuke spulletjes, stofjes enz weer huiswaarts te keren.
  En ik ben net zoals vele anderen natuurlijk in voor de give-away.
  Groet, Anja uit Utrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Nou Sandra, het is inderdaad mooi geworden met je nieuwe werkplek. Ben heel benieuwd.Doe natuurlijk graag mee met je give-away.
  Groetjes Marga Holla

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Het is in het echt nog veel mooier dan al die foto's! Het ziet er echt gezellig uit, je blijft vanzelf plakken in deze winkel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het ziet er mooi uit, lekker om het te hebben zoals je dat graag zelf wilt. En ja een give away..........

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dat ziet er op de foto's goed uit, de verbouwing. Fijn dat je een goede vakantie hebt gehad en nu weer heerlijk in de winkel.
  Leuke give-away, doe graag mee.
  Groet, Jeanette

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Je maakt me wel heel nieuwsgierig, het ziet er op de foto al zo mooi uit, dan moet het in het echt nog mooier zijn, kom snel langs. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hoi Sandra,
  Ja in het echie ziet het er allemaal erg mooi en gezellig uit! Wat ben ik toch een bofkont met zo'n winkeltje bij mij in de buurt (mijn portomonee wat minder). Je zult mij nog wel vaker even langs zien wippen hoo.
  Groetjes Gea Bovenlander

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een verbetering, Sandra, hoewel je winkeltje er al heel gezellig uitzag. Maar het zal er wel lichter door geworden zijn en het is fijn een eigen plekje te hebben! Natuurlijk wil ik ook graag meedoen met de verloting van dat leuke blad.
  Het beste met je zwangerschap, dat schiet nu wel op, denk ik!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 31. wat ziet je winkel er mooi uit!! ik was dit weekend in den haag (het is nu zondagavond) maar was te laat bij je winkel..... had heeel graag lekker rond gekeken maar ik woon in den helder en dus zal dat niet heel snel gebeuren. Daarom volg ik je gewoon via je blog. Heerlijk om te lezen. Ga zo door.
  Groetjes nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat is je winkel mooi geworden en ja een eigen werkplek dat is heerlijk. Ik hoop toch eens langs te komen vanuit het hoge noorden
  Tini

  BeantwoordenVerwijderen
 33. wat een mooie winkel, ik hoop eens een keer langs te kunnen komen. Ik volg al een poosje je log en zie hele mooie dingen voor bijkomen, en dat eigen werkplekje zou ik ook wel willen.
  groetjes ada

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hallo Sandra,

  Wat is je winkel leuk geworden. En fijn een eigen hoekje! Jullie hebben hard gewerkt. Nu weer tijd om te quilten! Mss tot op de open dagen, gr Winnes

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Mooi geworden Sandra. Altijd heerlijk om zo'n eigen plekje te hebben. Probeer het ook voor jezelf te houden :) Tot snel
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik kom even binnen kijken vanaf hier uit
  twente. Ik vindt het zo jammer dat ik weinig tot helemaal jullie kant uitkom.
  Dus het gaat van afstand. Maar op de foto's ziet het er erg gezellig uit. Ik wens je een fijne tijd toe. Misschien pak ik een keer de trein en ga alle quiltwinkels af in het westen des lands. Groet Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Mooie foto's van je winkeltje, dat is altijd goede publiciteit! En naar zo'n smakelijk magazine willen we altijd wel meedingen! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Je winkeltje zal een leuke plek worden om creatief te wezen en mensen aan te sporen naar nog meer creativiteit.
  Een hele licht en ruimtelijke plaats lijkt me.
  Veel succes...

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...