vrijdag 3 februari 2012

De beurs...

in Vijfhuizen is begonnen. Gisteren hebben we de stand opgebouwd en vandaag was de 1e beursdag, voor alle bezoekers die toch zijn gekomen ondanks het weer...Ik denk dat het rond 12 uur was dat we naar buiten keken en het echt behoorlijk zagen **sneeuwen**. Heel gezellig, ik word er altijd blij van, maar nu was het wel te hopen dat er nog mensen zouden komen... Nou dat viel mee, we hebben toch veel bekende gezichten gezien!
We hebben leuke nieuwe patronen bij ons, ik zal ze morgen op de foto zetten. Ik kan je wel het nieuwe quiltje laten waar we een kit van verkopen. Dit is de Sweet Lil´ Twister, gemaakt met de Lil´ Twister liniaal. De liniaal zit samen met de stof voor de top in het pakket, deze kost € 50,- Het quiltje is ongeveer 92 x 100 cm.


Sweet Lil' Twister
Er zijn ook leuke tentoonstellingen van "de quiltende mannen", Wietske Kluck en nog veel meer.
We hopen je morgen of zondag te zien!

Image and video hosting by TinyPic

PS: Mijn terugreis duurde 3 uur in plaats van 55 minuten...we reden gemiddeld 30 km/uur maar gelukkig weer veilig thuis :0)

1 opmerking:

  1. Lieve Sandra, ik wens je een goede beurs, helaas kan ik niet dit weekend, maar ik hoop dat er veel mensen zijn die dit weer trotseren. Succes. groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...