zaterdag 11 februari 2012

Eerst 's iets afmaken...


Inmiddels is de beurs weer achter de rug en is alles opgeruimd. We gaan weer lekker verder met nieuwe plannen in de winkel. Op de beurs werd me weer een thema duidelijk dat alle quilters herkennen: het afmaken van projecten. Hoe vaak zeggen we dat niet tegen elkaar??
Het deed me terugdenken aan 2009! In dat jaar schreef ik nog mijn belevenissen op de blog van QuiltatHome en werd ik voor het eerst lid van de OPAM challenge op internet. Dit was toen een nieuw initiatief van Kris en het betekent: One Project A Month, oftewel het doel is om elke maand een project af te maken. Meerdere affo's mag natuurlijk ook, maar je probeert in ieder geval elke maand iets af te ronden. In dat jaar heeft het mij zeker geholpen om mijn UFO's aan te pakken...

Het leuke is dat het nog steeds doorgaat...Je ziet hiernaast hoeveel projecten al hierdoor zijn afgerond. Geweldig toch, we kunnen allemaal wel een stok achter de deur gebruiken.

Hier gaan we in de winkel iets mee doen: op zaterdagochtend 1x per maand ben je van 10-12 van harte welkom op de OPAM-bee! Kom langs om je affo te delen. Dat is gezellig en het werkt écht, zo'n afspraak met jezelf :0) (misschien kunnen we samen nog een leuke naam verzinnen!).
Geef je op zodat we weten hoeveel dames er komen voor deze data: 25 februari, 24 maart, 28 april en 26 mei (mail naar: info@thestitchcottage.nl)


Fijn weekend,
Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee, ik houd hem in gedachten. Ik kan het nog niet halen om iets af te maken voor die data, maar het lijkt mij gezellig. Groetjes van Joke

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...