vrijdag 29 juni 2012

Een nieuw thuis...

Vandaag ben ik eens thuis in mijn kast gedoken en heb er 3 projecten bij gepakt, die ik een paar jaar terug ben begonnen...en ik kom er niet meer toe om ze af te maken. Mijn hoofd zit vol met nieuwe projecten voor de winkel, voor kerstmis, voor lessen etc
Dus ik gun deze projectjes een nieuw thuis. Ze zijn niet groot en snel (deze zomer) af te maken.

Een kussen al deels gehandquilt...

Zomermandjes in effen stofjes, ook deels gehandquilt
ook nog stof erbij voor de binding

8 blokjes ooit gewonnen maar
nooit iets mee gedaan

Laat een reactie achter op het blog en zorg dat ik je kan terugmailen, als je interesse hebt in 1 van deze projectjes. Dan stuur ik het naar je op en hoop ik dat jij het met plezier afmaakt! :0)

Omdat ik toch in de tuin was nog een foto van onze pompoenplantjes...door Jack geplant met pitjes uit een pompen die we een paar weken terug hadden uitgehold. En ze doen het supergoed!
Ben benieuwd want het zijn wel heel grote scheuten straks,...maar dat geeft niet. Ik kijk nu al uit naar pompoenen uit eigen tuin!

Happy Quilting,

Image and video hosting by TinyPic

6 opmerkingen:

 1. Ze zijn allemaal even mooi en ik kan me voorstellen dat je het zonde vind om ze niet af te maken maar ja je kunt natuurlijk ook niet alles tegelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sandra,
  Toch zonde om ze zomaar weg te geven !! Die bovenste vind ik wel erg leuk hoor, ook wel een patroon wat ik leuk vind dus als je een echt nieuw huis voor ze zoekt....... hopelijk is het doorquilt patroon niet al te moeilijk.
  Groetjes Gea Bovenlander

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joh, vind je dat niet zonde? De meeste quilters hebben toch ufo's liggen? Of je moet er geen zin meer in hebben, tja dan wil ik je er wel van afhelpen haha
  De zomermandjes, zie ik dat goed? Is het de kleur blauw, want dat is mijn favoriete lievelingskleur, dus wil je hem echt kwijt dan komt hij hier op een goed adres terecht, toppie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik doe graag mee hoor om je ervan af te helpen!!!!! Mijn favoriet is nummer 2 maar ik ben ook blij met nummer 1 hoor , de blokjes zou ik ook niet zo goed weten wat ermee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de nummer 1 erg mooi en doe graag mee. Ik heb heerlijk rondgesnuffeld in de winkel vrijdagmiddag en ik kom zeker nog eens terug als ik in de buurt ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Jose,
  Je staat op no reply dus ik kan je geen mailtje sturen. De projecten hebben inmiddels allemaal al een nieuw thuis gevonden...Bedankt voor je berichtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...