vrijdag 1 juni 2012

Na regen komt.......

Terwijl het buiten regent, stijgen hier binnen de temperaturen en is er één en al bedrijvigheid!
Er wordt hard gesneden, gevouwen en geplakt aan de eerste zending van de Tiny Town. En......oooooo....het is zo'n gezelligerd!
Vandaag is er ook "Open Atelier" van Petra. Voor de zomer is het de laatste keer, maar wees gerust, in het najaar gaan we hier gewoon mee door. Voor degene die nu net even niet weten wat het "Open Atelier" inhoudt? Bij het "Open Atelier" kan je eigenlijk met bijna al je vragen terecht met betrekking tot het quilten. Je kan niet verder met een bepaald project omdat je even de techniek niet meer weet? Of je vindt de kleuren toch niet meer zo leuk? Dan kan Petra je weer op weg helpen. Een soort Quilt en Patchwork spreekuur! Super toch?
Daarnaast is de inschrijving begonnen van de volgende BOM, de Bloemen Parade. In het vorige blogje hebben we jullie hierover al geïnformeerd. Als je dáár niet zonnig van wordt!?! En hij begint al in de zomer; wie weet kan jij het eerste pakketje al mee in je koffer nemen, en zit je op je vakantieadres aan zo'n lekker blommeke te werken. Op de foto zie je het kleine zusje als voorbeeld.

Inmiddels schijnt ook buiten de zon weer! Morgen is The Stitch Cottage in verband met vakantie gesloten, maar woensdag 6 juni vanaf 9.30 staat de koffie weer klaar.

Happy Quilting!
The Stitch Cottage
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...