vrijdag 25 mei 2012

Nieuwe BOM: Bloemen Parade

Tags van Technorati: ,
Bloemen Parade tekst aangepast

Geïnspireerd op het patroon floral beauty van Irene Blanck
Het was liefde op het eerste gezicht bij deze quilt, een scrappy geheel in zachte kleuren en met mooie geappliceerde bloem – en sterblokken. We hopen dat jullie hem net zo inspirerend vinden als wij en er meteen mee aan de slag willen gaan!
De quilt bestaat uit 63 blokken van 20 cm x 20 cm. Het patroon bestaat uit vijf verschillende bloemblokken en één sterblok. De afmeting van de quilt is 150 cm x 190 cm. De blokken kunnen zowel met de hand als met de machine geappliceerd worden (bijvoorbeeld met Vliesofix of onzichtbaar garen).  Blok 1 en 2 Sandra0001
Elke maand zetten we 1 voorbeeld blok op onze blog: http://thestitchcottage.blogspot.com 
En dit betekent dat je zelf kunt kiezen hoe je de stoffen gebruikt in de andere blokken. We starten al snel, in juli wordt de 1e aflevering verstuurd en deze BOM loopt gedurende 7 maanden.Elke maand krijg je een kit om 10 (+ 3) blokken te kunnen maken. In de laatste aflevering (maand 7) ontvang je de stoffen om de quilt af te maken: de stof voor het binnenrandje, de border en de binding (die mag je zelf uitkiezen, zie hieronder). 
scrappy makes me happy 9
Je kunt kiezen uit 2 verschillende kits:
1. Kit Compleet: kosten: 7 x € 28,50
Deze kit bevat alle stoffen die nodig zijn, elke maand drie lichte basis stoffen voor de achtergrond van de blokken en tien verschillende scrap-stroken, voor de bloemblaadjes en sterpunten
2. Kit Basis: kosten: 7 x € 21,50
Deze kit bevat elke maand drie lichte basis stoffen, die je aanvult met de scraps uit je eigen lappenmand om de bloemen en sterpunten te maken.
Deze prijzen gelden voor verzenden in Nederland.
Voor Europa:
7 x €32,50 voor Kit Compleet / 7 x € 23,00 voor Kit Basis
Voor buiten Europa:
7 x € 37,50 voor Kit Compleet / 7 x € 25,00 voor Kit Basis
scrappy makes me happy 7
In maand 7 mag je de stof voor het biesje, de border en de binding waar mee de top afgemaakt kan worden komen uitzoeken in de winkel, of je kiest voor de door ons geselecteerde stofjes hiervoor . Impressie van stofjes 1e aflevering
Maand 7 bevat ook nog een extraatje! Een waardebon waarmee je 50% korting krijgt op een tussenvulling naar keuze voor dit project bij aanschaf van de achterkantstof voor deze quilt.
De gebruikte stoffen in deze quilt komen uit diverse series en de kleuren & sfeer van de stoffen zijn zoals op de foto. Deze BOM is heel scrappy en de pakketten zullen onderling kunnen verschillen zodat we veel mensen mee kunnen laten doen. 
Appliceer je met de hand dan is deze quilt gevorderd, ga je machinaal appliceren dan kun je ook als beginner meedoen. We bieden een aantal technieklessen aan als je toch graag wat uitleg en begeleiding wilt. Kijk binnenkort op de website bij het lesprogramma voor meer informatie.
We organiseren ook een bee in de winkel. Dan ontvang je het pakketje als eerste dus doe gezellig mee. De bee kost niets extra’s en is op zaterdagochtend van 10-12.30 Dit zijn de data:
14 juli / 18 augustus / 15 september / 13 oktober / 17 november / 15 december & 19 januari. Geen vaste groep, wel graag inschrijven als je mee komt doen(op het inschrijfformulier of mailen naar info@thestitchcottage.nl)
Algemene voorwaarden voor deelname aan onze BOM’s:Als je je inschrijft, verplicht je je voor een deelname aan dit programma voor de duur van 7 maanden. Het is NIET mogelijk gedurende de loop van het programma te annuleren en/of geld terug te krijgen! Betaling gaat vooraf in 1 termijn of per automatische incasso.
Inschrijven kan online via het inschrijfformulier, klik hier. Natuurlijk vind je de inschrijfformulieren ook in de winkel.

2 opmerkingen:

  1. Oh, wat leuk! En wat past dat goed bij het huidige weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn handen jeuken, ik heb het voorbeeld gezien ;-). Maar goed dat er heel veel mensen kunnen mee doen!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...