woensdag 2 mei 2012

Een muur vol quiltjes & summer-bee's!

Allemaal gezellige miniquiltjes! Deze komen van bobbin even logeren in de winkel...ik heb ze net opgehangen en wat staat het gezellig. Dat tovert meteen een glimlach op je gezicht als je binnenkomt.
Er is van alles bij, maar allemaal gezellig en in de sfeer van de zomer: met bloemen en poezen en muizen en schaapjes. Nu te koop in de winkel vanaf € 8,75 voor de mini quiltjes...

Ook deze dametjes hen komen logeren, zo leuk te maken van hexagonnen en restjes bruine en okergele stof. Het patroon kost
€ 10,00 Ik ben hier leuke startpakketjes stof voor aan het snijden, zodra deze af zijn laat ik het weten (lees je ook al mee op Facebook? Dan weet je heel snel de laatste nieuwtjes!)

Wist je trouwens al dat The Stitch Cottage de hele zomer openblijft? Lekker handig voor als je tijdens je vakantie nog spulletjes nodig hebt of als je in de zomer een dagje in Den Haag bent, kun je toch gewoon langskomen. Vanaf 1 juli hebben we wel 'zomer openingstijden': woe- zat van 10.00 tot 14.00 uur.
En a.s. zaterdag 5 mei zijn wij gesloten, goed om te weten.

Omdat we dus gewoon open zijn borrelen er allemaal ideetjes op voor een 'zomerprogramma'...de mannen aan de voetbal-buis gekluisterd en wij aan de lapjes!

Er komt een zomer programma met een aantal leuke lessen, daar hoor je heel snel meer over. En ook een aantal SUMMER-BEE'S!

Tijdens één van de summerbee's werken met de leuke patronen van Bobbin. Hoe werkt het?
Kies een patroon uit waaraan je wilt werken. Je krijgt als je meedoet aan deze SUMMERBEE
10% korting op het patroon en op hetgene je tijdens deze ochtend in de winkel aanschaft. De bee is op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur op de volgende data: 20 juni, 4 juli, 18 juli, 1 augustus en 15 augustus. De kosten zijn 5 euro per keer voor koffie, thee & een klein scrappakketje in de sfeer van de bobbin patronen!! Katoenen en flanellen scraps die je startpakketje kunnen zijn, voeg je eigen restjes toe en "off you go". Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@thestitchcottage.nl en dan ontvang je een inschrijfformulier. Je kunt per keer inschrijven, dus doe 1x mee of alle ochtenden wat jou het beste uitkomt.
Woon je niet in de buurt dan kun je ook het patroontje van je keuze doorgeven (hiervoor geldt dan geen korting) en kost het scrappakketje € 5,00.

Kies uit de dametjes hen hierboven of volgende patronen:
Bonte bloemen
ABC stitchery

Mia's world
Wie is daar?
Bang voor de muizen
Friends
Kakelbont

Happy Stitching!!


Image and video hosting by TinyPic

6 opmerkingen:

 1. Hoi Sandra
  Wat een leuk idee die summerbee's. Ik ga zeker eem keer meedoen !
  Groetjes Gea Bovenlander

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig Gea, ik zie je snel in de winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja gezellig muurtje is het geworden en leuk idee summer bee's!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke summerbee;s zeg !! en de muur ziet er daardoor ook super leuk uit, maar ben echt verliefd op je kippen wat zijn ze schattig !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel Marijke & ja Handmade...de kippen kijken me steeds heel gezellig aan vanaf de toonbank :0)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het wordt tijd dat ik eens echt in de winkel ga kijken! Er staan zulke mooie dingen op jouw weblog/site! Dat zal na de zomer vakantie zijn vrees ik, wij gaan over 4 weken al voor 6 weken weg, dus dan is het al half juli voor ik terug ben ;-) Maar wat in het vat zit.......!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...