donderdag 17 mei 2012

De afgelopen dagen & BRADERIE!


Zo gaan de dagen voorbij en is er weer genoeg te vertellen...allereerst even melden dat de BOM Tiny Town VOL is. Dat ging hard, in 2 weken tijd alle plekjes bezet daar zijn we heel blij mee. De 1e aflevering voor de quilters die meedoen wordt maandag 4  juni verstuurd, je zult hier op 't blog af en toe wel wat voorbij zien komen hoor (stapels gesneden lapjes)   *Ü*
Ondertussen broeden we op een nieuw project die we heel snel met jullie zullen delen, zooo leuk ik kan bijna niet wachten om het te vertellen. Maar er moeten nog een aantal dingen voorbereid worden voordat ik het aan je kan laten zien dus dat komt snel, beloofd.

De komende 3 dagen is er Quilt Market in Kansas City, USA...een grote beurs voor ontwerpers, stofproducenten, winkeliers etc en een plek waar heel veel nieuwe dingen gepresenteerd worden. Ik was er een paar jaar geleden bij,  geweldig wat een creativiteit daar samenkomt...De nieuwtjes van deze beurs ga ik zeker voor jullie volgen! Heel benieuwd ...

En wij ? Wij stonden afgelopen weekend met een standje in de Ignatiuskerk in Den Haag bij de tentoonstelling van Bep van Eijden :0)
Veel quilters gesproken en ook belangstellenden die meer van het quilten wilden weten...! Het waren leuke dagen, er hingen rond de 70 quilts van Bep dus er viel genoeg te kijken & genieten. En gisteren was ze alweer in de winkel om stof te kopen voor het volgende project...ze is niet te stoppen en kan gewoon niet stil zitten :0) Herkennen jullie dat?


Eén van de mooie quilts van Bep van Eijden
op de tentoonstelling

Vandaag is de winkel dicht geweest in verband met Hemelvaartdag, maar morgen en zaterdag is de winkel gewoon geopend. En : a.s. zaterdag 19 mei is er braderie in de Vlierboomstraat...120 standjes van allerlei aanbieders, wij staan ook met een standje voor de winkel met KOOPJES! Heel veel sale stofjes, écht voor kleine prijsjes. Meters maar ook rolletjes, opruimingsboeken en tijdschriften. Ons standje kun je bezoeken van 10 tot 16 uur, kom je ook ??

Happy Quilting,
Image and video hosting by TinyPic

2 opmerkingen:

  1. Alweer een nieuw project aan het verzinnen? Daar word ik zo nieuwsgierig van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes. Nee ik kom niet, Den Haag is iets te ver om ' even ' te komen.

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...