zaterdag 20 april 2013

Weer opgedoken en "Paardenbloem Mandjes"

Hallo allemaal,

Hier ben ik weer na de beurs in Rijswijk met een berichtje..alweer 2 weken geleden! Het was een gezellige drukke beurs met heel veel momentjes om bij te praten met bekende klanten en beginnende quilters te leren kennen die zich voor het eerst onderdompelen op een beurs. Waar je misschien niet zo bij stil staat is dat de beurs veel voorbereiding vraagt, maar ook veel nabereiding :0) Niet alleen het opruimen, maar ook de mailtjes & bestellingen & vragen die na deze dagen beantwoord worden.

En dan is er weer wat rust en tijd voor nieuwe dingen :0) Kijk maar eens mee naar het pakket van deze quilt die nieuw is in de winkel.
Hij heet Dandelion Basket wat letterlijk Paardenbloem Mandjes betekent. Heel mooi gekozen deze naam, want de stoffen zijn net zo betoverend als een paardebloem. Het ontwerp en de stoffen zijn van de dames van Blackbird Designs. Vallen jullie ook voor alles wat met mandjes te maken heeft? Ik was direct verliefd op deze quilt in de prachtige FIELD NOTES stoffen serie. Met toestemming van Alma Allen laat ik jullie de foto's van deze quilt zien. Ze schrijft in dit blogberichtje over deze quilt en de stoffen.
Je maakt deze quilt met een Layer Cake pakket (40 lapjes van 10 inch oftewel 25 x 25 cm) en de stof voor de driehoeken en de binding. Deze is origineel zoals op de foto. De stof voor de ruffle (ruche) zit hier niet bij. 
Het pakket staat nu in de webwinkel, klikkerdeklik snel hier. Ook het losse patroon kun je hier vinden. Er is maar een beperkt aantal beschikbaar dus op=op....
Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!


Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...