dinsdag 18 juni 2013

Samen de zomer proeven!


Lieve allemaal,

En dan breken toch eindelijk die lekkere warme dagen aan waarnaar we allemaal zo lang hebben uitgekeken. En hoe!
Heerlijk genieten dus komende dagen :P

Vrijdag 21 juni begint de zomer officieel en daarom wordt zaterdag 22 juni in de Vlierboomstraat het PROEF DE ZOMER evenement georganiseerd. Ik wil jullie hierbij van harte uitnodigen om gezellig langs te komen in onze winkelstraat. Van 13 tot 16 uur zijn er proeverijen bij de winkels, er is live muziek en leuke kinderactiviteiten. Nieuw dit jaar is de Home made Market waarbij bewoners hun zelfgemaakte originelen home-made producten aanbieden!

In de winkel is het deze middag ook bere/gezellig!
Je bent van harte welkom met je handwerkje, neem je patchwork of quiltproject mee en schuif aan! Het lijkt me geweldig om deze middag een grote bee te verwelkomen, hopelijk werkt het weer ook dan mee en kunnen we in de tuin terecht. Tijdens de bee krijg je koffie en thee en heb je
de keus uit een heerlijk stuk taart. Je doet mee door je naam te mailen naar info@thestitchcottage.nl De kosten voor deze bee zijn 3,50.
(je kunt dus alleen aan de bee deelnemen als je je hebt aangemeld)!
Vanaf 13 uur ben je van harte welkom!

Je kunt vanaf dan ook inschrijven voor de lessen die al bekend zijn voor het najaar 2013! Nog niet alle projecten zijn klaar om aan jullie te presenteren, maar je bent wel alvast op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

En deze dag opent ook de inschrijving voor de *SUMMERBEE* ! Net als vorige zomer komen we deze zomer 6 x bij elkaar, tijdens deze Bee werken we met een thema en dit jaar zijn dat de quiltjes van *JEANNEKE*.


Bij jullie zeker al bekend van de geweldige iedere-dag-een-huisje quilt. Maar zij heeft nog veel meer mooie (kleine) quilts ontworpen en deze editie van de *SUMMERBEE* werken we aan haar projecten. Het wordt lastig om je project te kiezen, want ze zijn allemaal zo leuk! JEANNEKE is er a.s. zaterdag zelf ook bij in de winkel, dus vindt je het leuk om haar te ontmoeten en haar patronen te bewonderen kom dan langs (en breng je quiltvriendinnen mee)!
foto van Jeanneke's blog

(Overigens: je kunt ook langskomen zonder aan de bee deel te namen hoor. Dus gewoon om te kletsen/shoppen/snuffelen/inspiratie op te doen)

Tot zaterdag 22 juni!!

Happy Quilting!


Image and video hosting by TinyPic

1 opmerking:

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...