vrijdag 23 mei 2014

Thuiskomen in UNIT 15 !

En daar zit ik dan vanaf mijn nieuwe werkplek weer eens een blogje te typen...de laatste weken stonden in het teken van verhuizen. Inpakken, maar vooral selecteren en keuzes maken (en daar ben ik toch zóo goed in!)...wat gaat er mee naar de nieuwe werkplek, wat ga ik verkopen, wat mag naar de kringloop of zelfs het vuil, wat verhuist naar mijn woonhuis. Dus niet alleen handenwerk maar ook veel denkwerk.
Dat is achter de rug, en nu zijn jullie vast heel benieuwd waar ik terecht ben gekomen??

Kijk maar mee met de plaatjes, die zeggen vaak meer dan woorden.

Het bedrijfsverzamelgebouw DE STADHOUDER: Stadhouderslaan nr 9

In dit gebouw hebben 60 creatieve ondernemers hun werkplek, van fotografen, ontwerpers, kunstenaars, mediators, zang en dansdocenten en nog veel meer. Dus het bruist er van de creativiteit & ondernemerschap, is dat niet leuk!?
.


Er zijn allerlei gezamenlijke ruimtes zoals de keuken, toiletten, vergaderzaal, etc. En kijk daar op de deur staat het: Jaaa...mijn nieuwe werkplek bevindt zich in UNIT 15! :0)


In unit 15 heb ik lekker alles bij elkaar: mijn kantoor, de snijtafel, de kasten en de tafels om aan te naaien en te werken aan nieuwe projecten.


Het heeft natuurlijk even tijd nodig, maar ik voel me al aardig thuis...kijk maar hoe blij ik kijk *Ü* heerlijk achter mijn laptop-je het werk weer oppakken...
Het is een fijne lichte ruimte,dat is altijd goed voor ons quilters, van 5 bij 5 meter groot. En heerlijk rustig.. deze unit is aan de achterkant van het gebouw aan de tuinkant, dus lekker groen en in de verte hoor ik af en toe een schoolbel van een basisschool in de buurt. Het is een super plekje...


Zo en nu weer aan de slag. Volgende keer zal ik wat foto's laten zien van een aantal kleine quiltjes die tevoorschijn kwamen uit de verhuisdozen en nu een nieuw thuis zoeken.

Fijne Dag! Let's keep quilting
Image and video hosting by TinyPic

10 opmerkingen:

 1. Ziet er goed uit, heel veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk joh, en ook inspirerend omdat er anderen zitten, lijkt me veel beter dan een winkel hebben eerlijk gezegd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was ook fijn jeannet, maar nu deze nieuwe stap is ook heel inspirerend. terwijl ik dit typ hoor ik de piano van de zangles uit de andere ruimte, dat vind ik nou leuk :0) dankjewel voor je berichtje

   Verwijderen
 3. Ziet er heerlijk uit!!!! Dat er maar veel mooie creatieve pronkstukken bedacht en gemaakt kunnen worden!! Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief! binnenkort samen op het fietsje ernaar toe :0)

   Verwijderen
 4. Dat ziet er heerlijk uit. Ik voorzie inspirerende momenten ;-)....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er prachtig uit, veel succes daar. Groeten Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel plezier en uiteraard succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super, ziet er top uit, lijkt me een heerlijke plek om te werken en dan ook nog al die andere creatievelingen om je heen, nog gezellig ook. Ben heel benieuwd naar wat dat allemaal gaat brengen. Heel veel succes op je nieuwe stekkie!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...