vrijdag 13 juni 2014

**Nieuwe BOM Bertie's Winter**

Voordat iedereen zich installeert voor de 1e wedstrijd van het nederlands elftal (al kijken wij quilters maar met een half oog als we ondertussen met een handwerkje bezig zijn) heb ik nog een leuk nieuwtje:

Vanaf half augustus starten we met een nieuw Blok van de Maand programma:


Dit is zo'n geweldig leuk winterquiltje!! Het wordt een favoriet om aan te werken, neem dat maar van mij aan. Ontworpen door Bonnie Sullivan van All throught the Night.
Even een anekdote: een aantal jaren terug (de tijd vliegt hihi) kreeg ik les van Bonnie op de quiltbeurs in Nantes. Ik was weg van haar, het is een lieve vrouw en vooral: ze doet niet moeilijk. Keep it simple, dat is wat ze met het quilten doet en daar sta ik helemaal achter. Ze gaf ons tips & tricks voor het appliceren met wol en ik maakte daar toen dit kussen mee.
In de winkel kreeg ik hier vaak vragen over, veel quiltsters vonden dit net zo leuk als ik.
En nu heeft Bonnie dus deze gezellige quilt ontworpen die ik vanaf half augustus in 4 afleveringen ga versturen. Met vogeltje Bertie in de hoofdrol (ik heb het gevoel dat ik 'm al een beetje ken!).
Het quiltje is 70 x 85 cm groot en gemaakt met de Woolies Flannels die Bonnie ontwerpt voor Maywood. Bij de BOM is van alles inbegrepen zoals de geweldige flanel stoffen voor top & binding, de originele patronen, alle knoopjes die zijn verwerkt in het patroon en zelfs de kraaltjes om o.a. de sneeuwbol mee te versieren!!
Een garenpakketje met Perlé garen voor de borduursels is apart te bestellen. 


Alle informatie en het inschrijfformulier vind je op de website. Meld je snel aan als je mee wilt doen, dan ben je van een plekje verzekerd.

En laat die doelpunten nu maar komen!

Citaat van Johan Cruijff:

"Voetbal is een spel van fouten.
Wie de minste fouten maakt wint"


Fijn weekend!

Image and video hosting by TinyPic

2 opmerkingen:

  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...