vrijdag 29 april 2011

Pour l'amour du fil!!!


Ik schrijf jullie een kort berichtje vanuit Nantes (wifi is hier niet zo makkelijk te vinden), waar ik sinds woensdag ben om de beurs l'amour du fil te bezoeken. Dit is de 3e editie en ik was er zoo benieuwd naar dat ik er dit jaar met Hubertine heen ben gereden, een rit van zo'n 10 uur. Alles is goed gegaan, met 2 stops kwamen we dinsdagavond aan in onze Chambres d'Hotes (heel gezellig) en hadden we zelfs nog puf om een dorpje te bezoeken. Na een heerlijk diner in een grill-restaurant storten we eindelijk in en hebben we heerlijk geslapen en de volgende dag: op naar de beurs!
We hadden de 1e dag meteen een workshop met Jan Patek, zij ging ons in 3 uur de fijne kneepjes van het needleturn applique leren. Het werkstuk is een kussen die in haar nieuwe boek staat: Country Quilts for your soul. Wat een leuke les hebben we gehad, goed kunnen oefenen met binnenbocht- en buitenbochten ;0)) En wat een lief mens, ze had een super jetlag omdat ze direct uit Amerika kwam en in het vliegtuig niet had geslapen...
En ze heeft ook haar nieuwe boek voor mij gesigneerd en ik ben jullie niet vergeten hoor: 1 gesigneerd exemplaar neem ik mee naar nederland en als ik terug ben kun je meedoen voor de give-away van haar boek!!! Dus lees je volgende keer mee?
Dan heb ik nog veeel meer te vertellen, en nog veel meer foto's!

Happy Quilting,

Image and video hosting by TinyPic

3 opmerkingen:

  1. Gaaf Sandra, nog heel veel plezier, geniet er maar lekker van jullie samen. groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg, dus je kunt mij ook nog wat leren nu ;-). Ik ben benieuwd naar je handwerkje!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...