donderdag 1 maart 2012

Nieuw: Sampler patroon & give-away !


Al weer een poosje geeft Jantine Urban bij ons in de winkel les in de basiscursussen. Het begon met een 'mini-basis' cursus en daarna met de Samplercursus... eerst met een ochtendgroep, zij maakten in 9 lessen deze Samplerquilt. Toen kwam er een avondgroep bij. En voor degenen die de Samplercursus hadden afgerond kwam er ook een gevorderden-cursus bij:
de Dresden Medaillon.
En inmiddels woehoe!  heeft Jantine haar eigen website die vorige week online is gegaan Daarop staat alle informatie over haar cursussen en de patronen die zij onder haar eigen naam "Urban Style" zal uitgeven.
Wij verkopen haar patronen in de (web)winkel en daar is nu een nieuw patroon bijgekomen. De Samplerquilt van de basiscursus is nu ook te koop als patroon. In het nederlands, in centimeters en met een duidelijke beschrijving om deze quilt te maken. De afmetingen zijn 1,35 x 1,75 mt. Het patroon bevat mallen op ware grootte en kost 10 euro exclusief verzendkosten. Het staat hier in de webwinkel.

Om de start van haar website te vieren geeft Jantine één patroon weg en wij hebben er voor de gezelligheid 2 mooie fat quarters aan toegevoegd die je kunt winnen. Neem snel een kijkje op haar blog & website en laat gezellig een berichtje achter.

Happy Quilting,

The Stitch Cottage

2 opmerkingen:

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...