zaterdag 1 februari 2014

The Stitch Cottage gooit het roer om!

Lieve quilters,

Het jaar is nog maar een paar weken oud en brengt nu al groot nieuws... dit bericht gaat over een aantal grote veranderingen in de winkel. Ik heb er lang over nagedacht, gewikt en gewogen en vervolgens een belangrijk besluit genomen over de toekomst van mijn winkel...
Dit jaar zal ik met de winkel volledig ONLINE gaan! Zo het is eruit :0)
Hierbij zal ik mij voornamelijk gaan richten op het aanbieden van een uitgebreid Blok-van-de-Maand(BOM)-programma. De belangrijkste reden dat dit alleen nog online zal gebeuren is dat ik hierdoor het werken en mijn gezinsleven (Jack van 7 jaar, Charlie van 2 jaar en manlief) beter kan combineren. Afgelopen jaren heb ik naast alle andere quiltbezigheden met veel plezier BOM’s vanuit de winkel aangeboden; het is een geweldige manier om het quilten haalbaar te maken voor veel mensen. Dit wil ik verder ontwikkelen zodat er voor iedere quilter in Nederland een aantrekkelijke BOM in mijn webwinkel te vinden zal zijn! In verschillende stijlen, voor verschillende niveau's maar altijd aantrekkelijk en goed verzorgd.
Het is mijn ambitie om met de The Stitch Cottage de BOM-specialist van de lage landen te worden :0)

Hoe ik dit ga doen, daar krijgen jullie komende tijd veel over te horen. Er zijn vele nieuwe ideeën, waar ik jullie graag bij wil betrekken. Zo wil ik je alvast uitnodigen om over een project na te denken die jij heel graag zou willen maken, en die misschien geschikt zou kunnen zijn als BOM. Jullie ideeën zijn van harte welkom. Hier op mijn blog 
zal ik jullie komende periode op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen.

Er lopen op dit moment 3 BOM’s:
**BOM Love Letters**


**BOM Jubileum Sampler**


**BOM Audra's Iris Garden**
Deze programma’s gaan uiteraard onveranderd door. Voor klanten die hieraan meedoen, geen zorgen de komende afleveringen liggen al klaar. Ook voor komende maanden staan er al BOM’s gepland die van start zullen gaan.                       

BOM A merry Christmas Garden
Gail Pan Designs:
6 afleveringen
inschrijving start 1 maart 2014
levering start eind maart 2014
 BOM Charming Checks
(met originele stoffen van
Moda American Jane)

3 afleveringen
inschrijving start 1 maart

levering start medio mei 2014 


Deze nieuwe stap houdt in dat er een grote reorganisatie-uitverkoop gaat plaatsvinden in de  winkel aan de Vlierboomstraat, want  de inhoud van de winkel gaat niet mee naar mijn nieuwe werkplek. Op dinsdagavond 4 februari is er een BIG SALE avond, alleen bedoeld voor de vaste klanten die beschikken over onze klantenkaart.Zij hebben daarmee eerste keus. De tijdens zijn van 19.00 tot 22.00 uur.
Op woensdag 5 februari 2014 start voor iedereen de BIG SALE die in etappes zal verlopen. De kortingen worden naarmate de tijd vordert groter, maar de keuze zal omgekeerd evenredig kleiner worden. Aan jou de keus!


De uitverkoop start in februari met een meterprijs voor ALLE stoffen van € 12,50 en halve meters kosten €7,00. Dit zullen vanaf dan ook de enige maten zijn die we snijden, of veelvouden hiervan.
Verder geldt 25% korting op tijdschriften/patronen/ stofpakketjes/ geselecteerde garens etc 
Op tussenvulling & notions geldt voor nu nog GEEN korting.
Deze prijzen gelden ook in de webwinkel vanaf 5 februari a.s. en zolang de voorraad strekt. In verband met verwachte drukte vragen we je om geduld als je bestelling niet direct kan worden verstuurd. 

Deelnemers aan bee's & cursussen komende periode krijgen van mij persoonlijk bericht. Heb je nog niets ontvangen, dan komt het eraan :0)

Ik kijk ernaar uit jullie komende periode in de winkel te zien & spreken, en zoals gezegd hou ik jullie hier op het blog op de hoogte!

Lieve groet & keep quilting!Image and video hosting by TinyPic

13 opmerkingen:

 1. Lieve Sandra, Jeetje wat een besluit, maar heel goed dat je aan jezelf denkt. We houden contact en ik kom zeker bij je langs.liefs Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje, wat een groot nieuw Sandra! En wat leuk, je zal de winkel en het inlopen van klanten best missen, maar via je Bom projecten zal je er ook weer nieuwe klanten en contacten bij krijgen. Maar belangrijk is, denk goed aan jezelf en je gezin!
  Heel veel succes!! :-)

  Groetjes
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een rigoureus besluit, maar ik geef je gelijk. Op deze manier kun je de tijd beter verdelen tussen je webwinkel en familie. Veel succes, en ik blijf bij je webwinkel langs komen. Fijn weekend Tiny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat Jammer, sponsorde je met mijn lapjes voor de winkel in de hoop mijn quiltwinkeltje om de hoek te behouden... niet meer even langskomen voor een garentje of lapje en het gezellig samen zijn, ik zal het missen.
  BOM's Nee, totaal niet mijn ding ik ben denk ik te creatief om de BOM's na te maken maar ik snap heel goed je besluit met 2 opgroeiende kinderen die een moeder nodig hebben.
  Wens je alle goeds met je webwinkel!
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een beslissing. Het klinkt wel goed de bomspecialist van de lage landen.
  Ik wens je veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Sandra, ik wens je heel veel succes met deze nieuwe invulling die je aan je winkel gaat geven. Ja, gezin en gezondheid zijn heel belangrijk. Ik denk/hoop nog leuk met een BOM van jou mee te doen in de toekomst. Succes met de uitverkoop. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat een winkel runnen met een jong gezin er naast geen sinecure is, dat blijkt maar weer, je kan je aandacht maar bij één ding tegelijk houden en zo,n winkel vraagt me nogal niet wat in deze tijd. Succes met je verdere plannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Spannend hoor om het roer om te gooien, maar het kan ook heel verfrissend zijn. Heel fijn om ook werk en gezin dan beter te kunnen combineren, je kinderen zijn maar éénmaal zo jong! Veel plezier en succes gewenst met het uitvoeren van je plannen. groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed dat je voor jezelf en je gezin kiest. En heel leuk en spannend om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan.
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer, maar wel te begrijpen. Opgroeiende kinderen en een eigen winkel is haast niet te combineren als je voor 100% en meer gaat. Succes met je toekomstplannen
  Groetjes Gré

  BeantwoordenVerwijderen
 11. spannende ontwikkelingen hoor! heel veel succes met het afsluiten van je winkel, zal nog even slikken zijn, denk ik ;) en ik ben erg benieuwd naar alle BOMs die je zult verzamelen!

  BeantwoordenVerwijderen

 12. شركة تنظيف منازل بالخبر

  شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...