maandag 13 mei 2013

Het was feest!

Ik heb zo'n heerlijk weekend achter de rug, dat wil ik toch even met jullie delen.
Afgelopen vrijdag werd ik 40 jaar en de hele dag door heb ik moeten glimlachen om de Facebook berichtjes die maar bleven binnenkomen. Omdat ik in de winkel aan het werk was, maakte dit wel dat ik me toch jarig voelde!
Deze dag bracht ik gezellig met Jantine in de winkel door, brainstormend over het nieuwe cursusseizoen...en plannetjes makend met nieuwe stoffencollecties die besteld zijn. En dat is goed gelukt, maar daarover later meer :0) Ze verraste me met dit mooie kado in japanse stofjes, ik had al eerder tegen haar gezegd dat ik het zo'n geweldig model vond voor een etui/tasje en nu heb ik er zelf ook één. Joepie!

Toen ze naar huis was, alle lichten uit & de deur dicht werd er opeens aangebeld. Een taxi stond voor de deur en de chauffeur gaf me een fles champagne en een envelop, die ik eerst moest lezen. Ik kreeg al een beetje de slappe lach, want er zat een feesthoedje in de envelop en een brief waarop stond:
Je wordt maar 1x in je leven 40 jaar, dus NU de lichten uit, het hoedje opzetten en instappen!

Je raadt het al, giechelend ben ik ingestapt. Het was maar een kort ritje, bij huis aangekomen hing er een spandoek op de deur. En in mijn huiskamer stond zeker 40 man, allemaal familie & vrienden die in het complot zaten! En ik ben makkelijk te foppen (blijkbaar)...
Een surprise-party voor mij...ik voelde me wel heel vereerd en een beetje opgelaten... Maar na een half uurtje heb ik die knop omgezet en genoten van een geweldig, gezellig feestje! :0)

Charlie vond de muziek geweldig!
Ik ben verwend met kadootjes, een lied speciaal voor mij geschreven en door de hele kamer hard meegezongen, een mooi canvas schilderij van de kindjes en een huiskamerconcert van 2 fado-gitaristen en een fado-zangeres. Gezien mijn portugese 'roots' ben ik gek op Fado muziek, en dat wist mijn man... Ik heb genoten en zelfs nog 2 fado's zelf meegezongen (na wat wijntjes om mijzelf moed in te drinken) lol


Ik ben nog aan het nagenieten, dat snap je zeker wel! De mailtjes sturen over de SAL Savannah's Stars liep hierdoor iets vertraging, maar dat komt vandaag wel goed.

Fijne dag!

Image and video hosting by TinyPic

7 opmerkingen:

 1. Wauw wat leuk, lekker genieten en nagenieten denk ik!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd, wat een leuke verrassing :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zo'n verrassingsfeest! Van harte met je 40e.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zingen ging je prima af! Heerlijk dat ik daar getuige van mocht zijn ;-)! Wat een prachtige muziek was dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd! 40worden met je in stijl vieren, dat heb ik een paar weken geleden ook gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...