woensdag 1 mei 2013

Jan Patek's BOM: inschrijven kan nog tot 10 mei!

Nog nagenietend van de bijzondere dag die we gisteren allemaal hebben mogen beleven, schrijf ik jullie dit bericht over deze BOM. Het is voor jullie een geheugensteuntje dat inschrijven voor deze quilt nog kan tot vrijdag 10 mei a.s.
Mocht je hebben getwijfeld om je hiervoor in te schrijven, dan is het nu het moment om te beslissen of je meedoet!
Op de website vind je alle informatie, maar het leek me goed om hier duidelijk de stoffen te laten zien die je ontvangt als je met deze Blok van de Maand Ausdra's Iris Garden meedoet.


Het is de stoffenserie Ausdra's Iris Garden, dit zijn de originele stoffen die Jan heeft gebruikt om deze BOM te ontwerpen. Het zijn warme kleuren in een palet van groen/okergeel/ bruin/ rood en paarse kleuren.


In de quilt zijn ook brushed cottons verwerkt, dat zijn de ruiten die je ziet.


Hier zie je enkele van de blokken van de quilt het zijn er in totaal 12.
De quilt wordt ca. 143 x 183 cm (56 x 72 inches).

De kosten voor deelname zijn € 50,00 inschrijfgeld en daarna 11 x € 18,50 per maand.Alle informatie over de inschrijving en het inschrijfformulier vind je op de website.

Zo nu snel verder met een nieuw project waarover je binnenkort op deze blog meer zult lezen, en waarvoor je alleen maar je lapjesvoorraad in hoeft te duiken om lekker mee te doen! OK...een tipje van de sluier:
het gaat over sterren en zandlopers :0)
Maar daarover binnenkort meer.

Happy Quilting!
Image and video hosting by TinyPic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Gezellig dat je een berichtje achterlaat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...